Du er her:

En jobb for fremtiden

Toppbilde

Vannbransjen vil trenge mange nye arbeidstakere i årene som kommer - Svært mange...

...derfor vil vi mer enn gjerne ha deg med på laget.

fremtiden er blåVannbransjens vekst gjør at det må investeres betydelige beløp i årene som kommer. Det dreier seg egentlig om én ting: Å sikre liv og helse gjennom å gi verdens voksende befolkning tilgang på verdens viktigste ressurs, rent og trygt vann.

Samtidig ser bransjen stadig nye bruksområder for sine kunnskaper og teknologier. Vannbehandling er i dag viktig på oljeplattformer, skip, i oppdrettsanlegg og i næringsmiddelindustrien.  Og mange nye arenaer vil komme til.  Vannbransjen er på en fantastisk reise inn i fremtiden.

I Vestfold finner du Norges største tetthet av vannbehandlingsbedrifter. Så mange, at det er mulig både å få jobb, og å bytte jobb innefor dette nærområdet, - både i privat og offentlig sektor. Vi i Tønsberg renseanlegg er en del av av disse bedriftene som har dannet et nettverk i en egen næringsklynge - Vannklyngen.

Dette er med andre ord en bransje å saste på. Den vil alltid eksistere fordi vann er en uerstattelig og livsnødvendig ressurs.

Vi vil gjerne ha deg med på laget, enten du er fagarbeider eller akademiker.  Sammen kan vi løse klodens største utfordring - rent vann til alle.

Vi i Tønsberg renseanlegg kan selsvsagt ikke gi alle en  jobb. MEN vi er en del av et større nettverk og har mange gode kontakter.  Vi bidrar gjerne til å videreformidle din interesse til andre. VI ønsker også å tilrettelegge hos oss for at skoleungdom kan få arbeidspraksis (arbeidsuka), studenter få relevant praksis i sommerjobb, hjelpe til med skoleopgaver og studentprosjekt. Mulighetene er mange.

 

Tønsberg Renseanlegg IKS Postboks 47,3166 Tolvsrød
33 35 77 50 post(at)rense.no